Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Προετοιμάζουν την πανθεσσαλική κινητοποίηση

Συνεχίζονται οι συσκέψεις προετοιμασίας της πανθεσσαλικής αγωνιστικής κινητοποίησης -ξεκινάει την Κυριακή 20 Γενάρη, με τα τρακτέρ να βγαίνουν στις πλατείες των χωριών- που οργανώνουν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών της περιοχής. Στις συσκέψεις γίνεται ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, τα αντιαγροτικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση στα πλαίσια του μνημονίου 3 και τη νέα πολύ χειρότερη ΚΑΠ 2014-2020, καθώς και για τις αποφάσεις για την οργάνωση και την κλιμάκωση της πάλης που πάρθηκαν στην πανθεσσαλική σύσκεψη, που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες, στον Παλαμά Καρδίτσας.

Στη Λάρισα, συσκέψεις γίνονται::
  • Πέμπτη 17/1, στις 11 πμ, σταΦάρσαλα,(αίθουσα ΤΟΕΒ Ενιππέα) και στις 6:30μμ, στονΤύρναβο, (Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο.)
  • Παρασκευή 18/1, στην Νίκαια.
  • Στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 18/1, περιφερειακές συσκέψεις γίνονται:
  • Στο Ζάρκο, στις 11 πμ (Καφενείο «Νικατσιός»), για τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής Φαρκαδόνας και Οιχαλίας. Θα παρευρεθεί ο Β. Μπούτας, πρόεδρος της ΕΟΑΣ Καρδίτσας.
  • Στο Μεγαλοχώρι, στις 7μμ (καφενείο «Μπαρμπα-Μιχάλης), για τους αγροτοκτηνοτρόφους των πρώην Δήμων Εστιαιώτιδας, Πελλιναίων, Παλιοκάστρου, Παραληθαίων, Καλυβίων και Τρικάλων. Θα παρευρεθεί ο Ρ. Μαρούδας,πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας.
  • Στο Βαλτινό, στις 6:30 μμ, (Καφενείο Μάμαλη), για τους αγροτοκτηνοτρόφους των πρώην Δήμων Καλλιδένδρου, Φαλώρειας, Πιαλείων και Γόμφων. Θα παραβρεθεί ο Απ. Θωμόπουλος, πρόεδρος της ΟΑΣ Τρικάλων «Η Ανοιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου