Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Παλαμά: Παρουσίαση Υποψήφιου Δήμαρχου

Κεντρική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εκλογές στην Τοπική Διοίκηση έγινε στον Δήμο Παλαμά τη Τρίτη 11 Μάρτη, στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου.

Ο Βασίλης Μητράκος δημοτικός σύμβουλος προλόγισε και παρουσίασε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βαγγέλη Μπούτα και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρη Πολυγένη, καλώντας σε συστράτευση στην δράση με το ΚΚΕ και στο δυνάμωμα του Κόμματος σε όλες τις κάλπες.

Στις ομιλίες τους  αναφέρθηκαν στον ενιαίο πολιτικό χαρακτήρα της μάχης με τον οποίο το Κόμμα αντιμετωπίζει τις εκλογές, για το πραγματικό δίλημμα που είναι συνέχιση της πεπατημένης στο δρόμο που χαράζουν ΕΕ - μονοπώλια και τα κόμματα που τα υπηρετούν σε βάρος των εργαζομένων ή έξοδος από αυτήν με λαϊκή χειραφέτηση, αλλά και στη συμβολή του ΚΚΕ για την οργάνωση της ταξικής πάλης.

Και οι δύο έδωσαν παραδείγματα για την ενεργό συμβολή όλων των δυνάμεων, συμπολιτευόμενων και «αντιπολιτευόμενων», στην επέλαση σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων, στην ουσιαστική στήριξη του Καλλικράτη και στην επιχειρηματική - φορομπηχτική λειτουργία των Δήμων.

Υπογράμμισαν ότι με το κόλπο μνημόνιο – αντιμνημόνιο προσπαθούν να κρύψουν την ταύτισή τους. Με ή χωρίς μνημόνιο και πάλι θα έχουμε φόρους, τέλη, χαράτσια, ανεργία, φτώχεια, υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, αν δεν πιστέψει ο λαός στη δύναμη του, στη δύναμη της λαϊκής συμμαχίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση πρωτοστατεί για όλα όσα έχει ανάγκη ο λαός:

  • Προστασία των ανέργων, των χαμηλόμισθων και συνταξιούχων, των πολύτεκνων και τρίτεκνων λαϊκών οικογενειών, των ΑμΕΑ.

  • Για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι και αγρότες από τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, φόρους, πρόστιμα και χαράτσια.

  • Προστασία της μητρότητας, κίνητρα στα νέα ζευγάρια, για να έχουν όλα τα παιδιά θέση σε σύγχρονους παιδικούς – βρεφικούς σταθμούς με μόνιμους παιδαγωγούς και χωρίς τροφεία.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην περιφέρεια και το δήμο Παλαμά αποτελεί εγγύηση και σιγουριά. Είμαστε εδώ, πιο ισχυροί και προχωράμε. Με ψηφοδέλτιο μάχιμο, ικανό, με ανθρώπους αγωνιστές, βγαλμένους από το καμίνι της ζωής και του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου