Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ στην Καρδίτσα

Πάρα πολύ μεγάλη η συμμετοχή αγροτών με τα τρακτέρ τους στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε γεμίσει η κεντρική πλατεία, αλλά και οι γύρω δρόμοι από αγρότες από όλο το νομό, ακόμη και από ορεινά χωριά.

«Σήμερα κάναμε την αρχή νέων αγώνων, που συμπίπτει με την αρχή νέας επίθεσης σε βάρος μας με το τρίτο μνημόνιο και την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ», τόνισε στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και στέλεχος της ΠΑΣΥ.

«Η επιθετικότητα κυβέρνησης – ΕΕ στόχο έχει να συντρίψει τους μικρομεσαίους αγρότες. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για μας από δω και πέρα. Έχουμε χρέος απέναντι στον εαυτό μας, τα παιδιά και τις οικογένειές μας να συνεχίσουμε τον οργανωμένο αγώνα μας πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά, σε συντονισμό με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Μετά τις γιορτές, θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, τον οποίο θα προετοιμάσουμε με περιοδείες και συσκέψεις στα χωριά του νομού» επισήμανε ο Βαγγέλης Μπούτας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά και αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας. Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν αντιπροσωπείες της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ, εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων, της ΕΛΜΕ, αλλά και δήμαρχοι.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου