Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Παλαμάς Καρδίτσας: Μαζική σύσκεψη για την οργάνωση του συλλαλητηρίου των αγροτών

Με μαζική συμμετοχή εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων από δεκάδες χωριά της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας. Η σύσκεψη είχε στόχο την καλύτερη οργάνωση της  καθόδου των αγροτών με τα αγροτικά μηχανήματα στο συλλαλητήριο που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 11 π.μ.

Η διάθεση για αγώνα ήταν φανερή και διαπιστωνόταν όχι μόνο από τις τοποθετήσεις των αγροτών που ήρθαν στη σύσκεψη, την εκπροσώπηση μεγάλου αριθμού χωριών, αλλά και από το σημαντικό αριθμό τρακτέρ που είναι ήδη στις πλατείες των χωριών.

Από τις τοποθετήσεις του  Β.  Μπούτα, πρόεδρου της ΕΟΑΣΚ (Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας) και του Κ. Τζέλλα, προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά,  διαπιστώθηκε η αγανάκτηση των αγροτών για την άσχημη κατάσταση που βρίσκονται και η διάθεση για αγώνα για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές  που τους οδήγησαν εκεί.

Συζητήθηκαν ακόμα τα μέτρα που θα παρθούν για να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στο παγκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο της Δευτέρας. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε η δημιουργία συντονιστικής επιτροπής που θα «οργώσει» τα χωριά, με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών και το κάλεσμά τους σε αγώνα σαν μοναδικό τρόπο διεξόδου από την καπιταλιστική κρίση που με ιδιαίτερη αγριότητα  τους ξεκληρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου