Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Καρδίτσα

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στον νομό Καρδίτσας πραγματοποίησε ο Μαρίνος Μακρής, γραμματέας της ΤΕ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.
Στην παρουσίαση τόνισε μεταξύ άλλων:
"Το ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές απευθύνεται σε όλους τους Καρδιτσιώτες και Καρδιτσιώτισσες, σε όσους φορτώνονται τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ. Τους λέμε: Έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, να συναντηθείτε με το ΚΚΕ στον αγώνα, πάνω σε στέρεες και πραγματικά ριζοσπαστικές βάσεις.
Ιδιαίτερα καλούμε τους μικρούς και μεσαίους αγρότες του νομού μας, να μη δείξουν καμία ανοχή και αναμονή, θα πρέπει να αντλήσουν διδάγματα από τη μέχρι στιγμής εμπειρία, μέσα από τα παλιότερα διλήμματα περί "ΚΑΠ ή φτώχειας", "ΕΕ ή φτώχειας". Ότι δεν υπάρχει προστασία και μέλλον στις δαγκάνες της ΚΑΠ, της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, των μονοπωλίων και των μνημονίων των ελληνικών κυβερνήσεων. Για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει, και να αναπτύξει όλες τις παραγωγικές δυνατότητες σε όφελός του, χρειάζεται να αναπτύξει και η αγροτιά τον αγώνα και την πάλη της, σε συμμαχία με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια, να διεκδικήσει τις απώλειες των προηγουμένων ετών, και να βάλει προοπτική την αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον ίδιο τον λαό στην εξουσία. Ρίχνουμε στις κάλπες στις 20 Σεπτέμβρη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ".
Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο σημείωσε:
"Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι βουλευτές του, είναι καταξιωμένοι αγωνιστές στο μαζικό λαϊκό κίνημα, στα σωματεία και στους συλλόγους που ανήκει ο καθένας τους, ήταν μπροστά σε όλους τους αγώνες που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι παρακάτω και με τη σειρά που θα αναγγελθούν:
1) Μπούτας Ευάγγελος, αγρότης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.
2) Αγγέλου Λήδα - Ξένια, Βιολόγος - Ιδιωτική Υπάλληλος.
3) Κούτρα Χαρίκλεια, άνεργη Φιλόλογος, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Καρδίτσας.
4) Κρανιάς Βασίλης, τεχνικός του ΟΤΕ, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Καρδίτσας.
5) Πολυγένης Αριστοτέλης, αγρότης, μέλος του προεδρείου της ΕΟΑΣΚ .
6) Τσιούτρας Ιωάννης, αγρότης, μέλος του προεδρείου της ΕΟΑΣΚ".
Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, ο Μαρίνος Μακρής κάλεσε όλους και όλες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στις 9 μμ στο πάρκο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥ, στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου