Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Καρδίτσα: Εργάτες - αγρότες μια φωνή, μια γροθιά

Με τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στέλιος Σαριδάκης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και μέλος της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Από τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση απευθύνουμε κάλεσμα για μαχητικό ασυμβίβαστο αγώνα. Προβάλλουμε τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που αντιστοιχούν στην εποχή μας και στις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας. Παλεύουμε, ώστε να αλλάξουμε το σημερινό αρνητικό συσχετισμό. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αγρότες μας, που έχουν στήσει αγωνιστικό μπλόκο στο κόμβο του Δέλτα». Τέλος, κάλεσε τους συγκεντρωμένους, μετά την πορεία, να κατευθυνθούν στο αγροτικό μπλόκο.
Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.
Παράλληλα, «ηχηρό» μήνυμα στους κυβερνώντες για την αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζουν, έστειλαν σήμερα εκατοντάδες Καρδιτσιώτες αγρότες, που συμμετείχαν στο μπλόκο στον κόμβο «Δέλτα».
Περισσότερα από 400 τρακτέρ από διάφορους αγροτικούς συλλόγους του νομού, παρατάχθηκαν στην Εθνική Οδό Καρδίτσας-Αθήνας
Στις 12.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των αγροτών, όπου τους ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, για τις εξελίξεις. «Δε θα υποχωρήσουμε μέχρι να κάνουν δεκτά τα αιτήματά μας, μας οδηγούν στην εξαθλίωση», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου