Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Καλύτερα να σιωπήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί που συναγελάζονται με τους βιομήχανους στις
δεξιώσεις του κεφαλαίου, τολμούν να κάνουν μαθήματα
ηθικής στο ΚΚΕ
Αποτελεί απίστευτη πρόκληση και απύθμενο θράσος να κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ και της «ΑΥΓΗΣ» μαθήματα ηθικής στο ΚΚΕ με αφορμή την πώληση του «902» που, όπως εξήγησε από την πρώτη στιγμή και με κάθε ειλικρίνεια το Κόμμα, έγινε για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους και τα ασφαλιστικά ταμεία, έστω και αν αυτό στερεί από το ΚΚΕ ένα μέσο επικοινωνίας με το λαό και διάδοσης της πολιτικής του.

Η αδιαφάνεια, οι ίντριγκες, τα πολιτικά παιχνίδια, η διπροσωπία και διγλωσσία, τα οποία προσάπτουν στο ΚΚΕ, είναι δικό τους προνόμιο και δεν πρόκειται να τους το πάρει κανένας. Αυτό ήταν πάντα το ποιόν τους. Αυτό κάνουν απροκάλυπτα σήμερα που συναγελάζονται με τους βιομηχάνους στις δεξιώσεις και τις γιορτές του κεφαλαίου, συναντιούνται με εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού πίσω από κλειστές πόρτες, αποθεώνουν τον υγιή καπιταλισμό και τους υγιείς επιχειρηματίες (σε λίγο θα πούνε και αριστεροί επιχειρηματίες) και φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ του συστήματος. Που αποθεώνουν την ΕΕ, για να παίρνουν σημαντικά πόσα με τα όποια η ΕΕ χρηματοδοτεί και στηρίζει τα ευρωπαϊκά κόμματα (όπως το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο προεδρείο του οποίου συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ), τα οποία δίνουν όρκους πίστης σε αυτήν.

Αυτό έκαναν και παλιότερα, το 1991, τότε που προσπαθούσαν μαζί με όλα τα μαντρόσκυλα του συστήματος να διαλύσουν το ΚΚΕ, να το μετατρέψουν σε σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα και επειδή δεν τα κατάφεραν προσπάθησαν να το πλήξουν οικονομικά. Το ΚΚΕ και τότε έδωσε τη μάχη για να τα καταφέρει οικονομικά, έστω και αν αναγκάστηκε να κάνει αιματηρές θυσίες. Τις ίδιες θυσίες θα κάνουν και τώρα οι κομμουνιστές, αν χρειαστεί. Δήλωση μετάνοιας στο σύστημα ούτε έκαναν, ούτε θα κάνουν.

Ας μη κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Καλά θα κάνουν λοιπόν να το βουλώσουν και να μην κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ, κάνοντας μαθήματα ηθικής. Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους, για τα έργα και τις ημέρες τους, το τι κάνανε και τι λέγανε το 1991, όταν προσπαθούσαν να διαλύσουν το ΚΚΕ και να το πλήξουν με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου