Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Παλαμά

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Παλαμά για την πρόσληψη μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ με πλήρη απασχόληση στην επιχείρηση:
"Μάλλον κ. Πρόεδρε, η ΔΕΥΑ Παλαμά σαν εταιρεία δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αν κρίνω από την πρόσληψη που θέλετε να κάνετε. 
Εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση Παλαμά δεν είμαστε ενάντια στους εργαζόμενους ούτε ενάντια στην εργασία, αντίθετα η θέση μας είναι  για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Είμαστε όμως ενάντια στις προσλήψεις με αδιαφανή κριτήρια στην λογική της ψηφοθηρίας και της εξόφλησης πολιτικών «γραμματίων». 
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας θυμίσω την δήλωση του νυν δημάρχου στις 4 Μάρτη 2014. 
"Όχι τα πρόσωπα που διεκδικούν μόνο για το άτομο τους ή τη στενή ομάδα τους. Όχι οι έως σήμερα ενασχολούμενοι με την διοίκηση του Δήμου που δεν έχουν όραμα, ούτε σχέδιο, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις νέες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Ο Δήμος του Παλαμά και οι πολίτες του πρέπει να λάβουν πλέον τη θέση που τους αξίζει" 
Και επειδή οι πολίτες του Δήμου Παλαμά πρέπει να λάβουν τη θέση που τους αξίζει σαν Λαϊκή Συσπείρωση προτείνουμε την μείωση της τιμής του νερού."   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου