Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Προς κ. δήμαρχο Παλαμά και τους δημότες

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΜΑ
Διαβάσαμε στον τοπικό τύπο της Δευτέρας 5/10 όσα ισχυρίζεται ο κ. δήμαρχος για το δημοτικό ωδείο Παλαμά. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε τα παρακάτω:
1.Επαναλαμβάνουμε δημόσια για δεύτερη φορά ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν συμφώνησαν ποτέ στη μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος Παλαμά στο κτίριο του δημοτικού ωδείου.
2.Στη συνεδρίαση του Δ.Σ την 1 Οκτώβρη ζητήσαμε να ανακληθεί η δήθεν (ομόφωνη) απόφαση του Δ.Σ για τη μετεγκατάσταση του Α.Τ  στο κτίριο του δημοτικού ωδείου.
3.Από την επιχειρηματολογία του δημάρχου προκύπτει ότι η απόφαση του είναι να μεταφερθεί το Α.Τ στο «ΜΟΥΣΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».          
Για να στηρίξει δε την επιχειρηματολογία του διατείνεται ότι υπάρχουν χώροι για συστέγαση. Υπογραμμίζουμε ότι  τέτοιοι χώροι ΔΕΝ υπάρχουν.
Όσο για  το κτίριο είναι γνωστό ότι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες του δημοτικού ωδείου.
4.Όσον αφορά το «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ» με το οποίο καταλήγει στο δημοσίευμα και απευθύνεται στην Λαϊκή Συσπείρωση, το  επιστρέφουμε.
Ντροπή ταιριάζει σε αυτούς που μετατρέπουν  αβίαστα χώρους του πολιτισμού και του πνεύματος σε αστυνομικά τμήματα και κρατητήρια!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΜΑ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου